загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Танцювальні клуби «Полонез» та «Сеньйори» - криниця духовного піднесення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожного вівторка та четверга до ПМБК поспішають одержати істину насолоду від спілкування та заряду бадьорості люди далеко не першої молодості. За роки існування клубів склалася чітка програма занять, яка розпочинається співом гімну клубу. Це забезпечує дихальну гімнастику, яка плавно переходить у «розігрів». Так керівник клубу – Людмила Олександівна Сотник – називає комплекс фізичних вправ під відповідні мелодії, які звучать з музичного центру. 

Учасники клубів не тільки володіють технікою фігурних та повільних вальсів, полонезу, польки, краков’яка, а й виступають ініціаторами проведення щорічних балів в стилі ретро, беруть участь у фестивалях патріотичної пісні, виступають перед утриманцями Горбанівського геріатричного пансіонату для інвалідів війни та праці.

Головне надбання клубів за період їх функціонування – продовження активного віку пенсіонерів, зменшення біологічного віку кожного на чотири-п’ять, а то й більше років. Члени клубів, які прийшли до них від лікарів, забули туди дорогу, оскільки поєднання музики з рухами позитивно впливає на весь людський організм, зміцнює його системи (імунну, гормональну, нервову). Електромагнітні хвилі звуку позитивно діють на мозок, де міститься інформація про збалансованість тих чи інших органів або систем, тобто дислокується причина патологій. Так стверджуть медики-науковці. Під впливом музики і ритмічних рухів мозок посилає відповідні імпульси до проблемних ділянок. Запускається унікальний природний механізм саморегуляції, завдяки чому відбувається оновлення крові, підсилюються обмінні процеси, прискорюється очищення організму від шлаків.

Унікальність танцювальних клубів «Полонез» та «Сеньйори» ще й у тому, що до їх складу приймають і людей з обмеженими фізичними можливостями. Скажімо, після перенесеного у дитинстві поліомеліту, ускладненого оперативним втручанням, або з віковими змінами в суглобах нижніх кінцівок. Для цих людей клуби стали життєдайним джерелом здоров’я. Декотрі до цього ніде й ніколи не танцювали, і тільки тут опанували це мистецтво та відчули себе відблиском Всесвіту.

До списку новин