загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Пережив операцію, тимчасово був паралізований, втратив здатність говорити" - біоенергетик про Януковича

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Екс-президент Віктор Янукович житиме у Росії.

"До кінця року стануть відомі ще більше таємниць про чорні справи Януковича і його сім'ї. Щомісяця ми будемо дізнаватися імена нових жертв режиму Януковича. Будуть знаходити тіла закатованих активістів. Ідентифікувати багатьох так і не вдасться", - передбачає біоенергетик Мирослав Олійник.

Сканує фото Януковича. "Зараз його життя тримається на волосині. Бачу його у лікарні. Пережив складну операцію, навіть тимчасово був паралізований, втратив здатність говорити. З квітня піде на покращення. До кінця року зробить крупне капіталовкладення – придбає щось дуже дороге, про що довго мріяв. Бачу зміни в його особистому житті. Протягом двох-трьох років у його сім'ї буде поповнення. Народиться онук або син. З цим хлопчиком у родини буде багато проблем", - каже біоенергетик.

Російський президент Володимир Путін залишатиметься на своїй посаді ще два роки. 

"Рейтинг Путіна за минулий місяць серйозно впав, - каже біоенергетик. – Довіра до нього у населення підірвана. Політик спробує реабілітуватися. Багато обіцятиме, але невиконані обіцянки працюватимуть проти нього. Найбільш критичною для Путіна виявиться ця осінь".

За словами біоенергетика, Путін страждатиме від безсоння, матиме серйозні проблеми з серцево-судинною системою, може перенести кілька складних операцій.

"Путін правитиме до 2016 року. Буде за ці два роки прийде час, коли йому доведеться переховуватися у бункері. Тих, хто його зненавидить, стане більше, ніж симпатиків. Російська економіка переживе скрутний час уже влітку. Від політика відвернеться кілька вірних соратників. Росія з його легкої руки перетвориться на країну-ізгой. Особливо це відчують на собі підприємці, товарам яких стануть нераді у Європі".

"У травні рубль впаде ще більше. Ціни полізуть вгору. Росіяни виходитимуть на вулицю. Незадоволених буде так багато, що міліція побоїться йти проти народу. Тоді політики почнуть застосовувати армію", - говорить Олійник.

До списку новин