загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На час мобілізації кредит можна не платити – законопроект

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

24 березня 2014 року народний депутат Олег Ляшко зареєстрував проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо соціальних гарантій особам, які виконують обовязки щодо мобілізації) (реєстраційний номер 4500-2).

Одна з пропозицій депутата полягає в тому доповнити Закон України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1993, №44, ст.416) статтею 22-1 такого змісту:

«Стаття 22-1. Гарантії для працівників на час проходження військової служби при мобілізації

1. На час проходження працівниками військової служби під час мобілізації:

1) за працівниками зберігаються місце роботи, займана посада та середня заробітна плата на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форм власності;

2) особи, які не займають посад на підприємстві, в установі, організації, і є позичальниками кредитно-фінансових установ, можуть скористатися правом тимчасового призупинення виплати щомісячного платежу по узятому ними кредиту (позиці) та відповідних відсотків і перенесення строку погашення кредиту (позики).

Депутат вважає, що прийняття цього Закону забезпечить належні соціальні гарантії особам, які виконують обов’язки стосовно мобілізації, що була оголошена внаслідок окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, їхньої анексії та подальшої військової агресії проти України.

До списку новин