загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Ужгороді пройде Фестиваль кіно про права людини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Ужгороді, 27 березня, на терасi DEEP в Ужгороді пройде кінопоказ короткометражних та повнометражних фільмів, присвячених проблемам інституту прав людини. Акція відбудеться у рамах одинадцятого Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Після перегляду відбудеться вільне обговорення стрічок та дискусія на тему прав людини, у якій візьмуть участь волонтери та експерти. Якщо у вас виникнуть питання наші волонтери пропонують надати вам роз'яснення та більш детально пояснити різні, незрозумілі вам, аспекти цієї досить актуальної тематики.

Цей Фестиваль – неполітична та некомерційна акція. Головна його мета – сприяння підвищенню рівня української кінодокументалістики, становленню в Україні відкритого діалогу про моральні проблеми суспільства, права людини, формуванню в суспільстві розуміння людської гідності як найвищої цінності, створенню фундаменту для демократичного майбутнього країни.

Фестиваль документального кіно про права людини – найшвидший і найефективніший спосіб пробудити в українських громадянах почуття людської гідності і сформувати в суспільстві правову культуру. Зараз це особливо важливо для нас, адже від того, як швидко громадяни України усвідомлять, що найвищою цінністю є людська гідність, і від того, наскільки вони будуть готові відстоювати права людини, залежить, яку країну ми побудуємо.

Початок о 20:00.

До списку новин