загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яценюк обіцяє різко збільшити кількість пільговиків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр хоче говорити людям правду.

Третина населення України будуть отримувати субсидії. Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "Настав час говорити правду і робити складні і непопулярні речі... В сьогоднішніх умовах ми зобов'язані підвищити тарифи на енергоносії для населення", - сказав він.

Прем'єр нагадав, що сьогодні субсидії на оплату енергоносіїв отримують 1,4 млн українських сімей, а будуть отримувати субсидію 4 млн сімей. "Якщо станом на сьогодні у нас під систему субсидій потрапляло 1,4 млн сімей, то з сьогоднішнього дня ми вводимо найамбітнішу програму підтримки малозабезпечених верств населення.

Загальна кількість домогосподарств, які підпадає під нашу програму соцдопомоги, збільшується з 1,4 млн господарств до 4 млн господарств. Ми покриваємо соціальні програми допомоги 30% українського населення", - додав глава уряду.

Зокрема, кожна малозабезпечена сім'я буде додатково отримувати на покриття своїх витрат на оплату житлокомпослуг до 500 грн. Прем'єр додав, що постанова вже ухвалена. Нагадаємо, у НАК "Нафтогаз" повідомили, що з 1 травня 2014 року ціна на природний газ для населення України зросте на 50%.

До списку новин