загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада дозволила допуск в Україну військових підрозділів з країн ЄС та НАТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні проведуть багатонаціональні військові навчання. 

Верховна Рада України схвалила проект закону "Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2014 році для участі у багатонаціональних навчаннях".

За відповідне рішення проголосували 235 народних депутатів з 291, зареєстрованих у сесійній залі. "Рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2014 році для участі в українсько-польських навчаннях авіаційних підрозділів на рівні ескадрилей, українсько-польських навчаннях підрозділів військової поліції "Правопорядок-2014", українсько-американських навчаннях "Репід Трайдент-2014", українсько-польських навчаннях авіаційних підрозділів "Безпечне небо-2014", українсько-американських навчаннях "Сі Бриз-2014", багатонаціональних навчаннях "Світла лавина-2014", багатонаціональних навчаннях гірсько-піхотних підрозділів "Карпати-2014", українсько-молдовсько-румунських навчаннях механізованих підрозділів "Південь-2014" схвалити", - йдеться у документі.

Як повідомили доповідачі перед голосуванням, багатонаціональні навчання триватимуть з травня до листопада, загалом їх буде 8. У навчаннях братимуть участь близько 5 тисяч військовослужбовців.

Даним законом пропонується встановити чисельність учасників навчань з української сторони у 2,5 тис. людей і таку ж кількість - від інших держав-партнерів, повідомив на пленарному засіданні перед голосуванням в.о. міністра оборони Михайло Коваль.

Навчання проходитимуть на півдні України - на Миколаївщині, в акваторії Чорного моря, а також на заході України та на 5 аеродромах. У навчаннях братимуть участь також представники ВМС ЗС України. Як повідомлялося раніше, на Харківщині проведуть масштабні військові навчання.

До списку новин