загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кримчани не зможуть одночасно отримувати пенсію від України та Росії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада України повинна на наступному пленарному тижні остаточно ухвалити закон про тимчасово окуповані території. Про це заявив народний депутат від фракції «УДАР» Валерій Пацкан у ефірі телеканалу «Україна».

«Цей законопроект ухвалений в першому читанні. Він доопрацьований у профільному комітеті і я маю сподівання, що у вівторок, 8 квітня, він буде в порядку денному як законодавчий акт номер один. Далі відтягувати ухвалення цього закону часу немає», - сказав Пацкан.

За його словами, внаслідок обговорення цього законопроекту в рамках профільного комітету з громадянами, які проживають в Криму, фахівцями та представниками уряду створено майже новий законопроект, який стосуватиметься як громадян, які залишаються в Автономії, так і тих, хто переїжджає на материкову частину України. «В розвиток закону буде розроблено програму Кабміну, в якій будуть врегульовані всі питання, зокрема, щодо пенсійного та соціального забезпечення, правил в'їзду-виїзду на територію АРК», - зазначив депутат.

«Ми пропонуємо зупинити всю господарську діяльність, окрім банківської, тому що ми знаємо, що нашим громадянам потрібно отримувати заробітну плату та пенсію. Пенсія буде нараховуватися на підставі результатів звірок між двома Пенсійними фондами України та Росії, щоб громадяни не отримували пенсію і з Росії, і з України, відповідно до міжнародних угод та договорів. Ця звірка проводитиметься щоквартально», - повідомив Пацкан.

Крім того, за його словами, законопроект також врегульовує процес участі громадян України, які мешкають в Криму, у позачергових виборах президента 25 травня. «Хто буде мати бажання голосувати, зможе це зробити на найближчих прилеглих територіях – це Херсонська область. Будуть спеціально облаштовані кабінки для голосування. Громадяни, які мають кримську прописку, безперешкодно будуть виїжджати та в'їжджати на територію АРК на підставі штампу у паспорті, що вони там дійсно проживають», - повідомив депутат.

До списку новин