загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За місяць в Тернополі пройде 40 доброчинних акцій – долучитись може кожен

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Впродовж квітня Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України збиратиме кошти для біженців, які приїжджають у нашу область із північних та південних регіонів.

До наймасштабнішої благодійної акції «Квітка добра і милосердя» в період традиційного тернопільського місячника Червоного Хреста залучатимуть студентів Державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського, учнів середніх класів усіх шкіл Тернополя і лікарів з комунальної установи Тернопільської обласної ради «Центр здоров’я». Загалом під гаслом «Місія доброчинності» у квітні пройде майже 40 соціальних акцій за участю волонтерів цієї гуманітарної організації. Також до свят у Червоному Хресті підготують до 300 великодніх кошиків для важкохворих людей.

З огляду на воєнні дії, які розгортаються в державі, мешканці Тернопільщини зацікавилися знаннями надання першої медичної допомоги, зазначає голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександра Бригадир: «Минулого року навчитися першої медичної допомоги захотіло більше 40 людей. Тоді як тільки в березні до нас вже звернулося 900 осіб. Ми вирішили, що в квітні обов’язково підготуємо інструкторів, котрі навчатимуть першій медичній допомозі мешканців усіх районів області».

Додамо, обласна організація Товариства Червоного Хреста щоденно допомагає людям похилого віку, дітям-сиротам, малозабезпеченим і багатодітним сім’ям, безпритульним, інвалідам, хворим на туберкульоз і ВІЛ/СНІД.

До списку новин