загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

НКРЕ ухвалила нові ціни на газ для населення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) ухвалила нові ціни на газ для населення після підвищення тарифів.

Рішення було прийняте на засіданні в четвер.

"Сьогодні на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) у формі відкритого слухання прийнято рішення щодо роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення", - зазначили в прес-службі відомства.

Для споживачів, які використовують газ "для приготування їжі та/або підігріву води у багатоквартирних будинках" ціна за 1 кубометр з ПДВ становите 1,182 грн за наявності газових лічильників, 1,299 грн - за відсутності газових лічильників.

Якщо споживання природного газу не перевищує 2500 кубів на рік, споживач платитиме за 1 з ПДВ 1,089 грн (за наявності газових лічильників) та 1,197 грн (за відсутності лічильників).

Якщо споживання природного газу не перевищує 6000 кубів на рік, за 1 куб з ПДВ встановлено плату 1,788 грн (за наявності газових лічильників) та 1,965 нрн (за відсутності лічильників).

Якщо споживання природного газу перевищує 6000 кубів на рік, за 1 куб з ПДВ сплачується 3,645 грн (за наявності газових лічильників) та 4,011 грн (за відсутності газових лічильників).

Для потреб населення смт Солотвине Закарпатської області, яке використовує природний газ безпосередньо із Солотвинського родовища, роздрібні ціни на природний газ застосовуються з урахуванням коефіцієнта 0,8 (за вирахуванням ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для суб'єктів господарювання усіх форм власності, тарифів на послуги з транспортування, розподілу і постачання природного газу за регульованим тарифом).

Ці рішення мають пройти державну реєстрацію у Міністерстві юстиції та набирають чинності з 1 травня 2014 року, але не раніше дня їх офіційного опублікування.

Підвищення тарифів на газ для населення склало 48-73%. При цьому, на 48% підвищилися тарифи для споживачів диференційованих обсягів, на 73% - для споживачів, які використовують газ "для приготування їжі та/або підігріву води у багатоквартирних будинках"

До списку новин