загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Великодній ярмарок в Музеї Івана Гончара

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

НЦНК "Музей Івана Гончара" запрошує всіх охочих 11-12 квітня 2014 р. на Великодній Ярмарок!

За тиждень до Великодня є нагода задати собі передсвятковий настрій, як слід підготуватися до Христового Воскресіння й завчасно придбати великодню атрибутику й подарунки рідним. Спеціально для вас митці з різних куточків України привезуть на ярмарок до Музею Івана Гончара свої найкращі мистецькі декоративно-вжиткові твори. Розписані писанки одна краща іншої; плетені кошики з лози, соломи та кореня сосни; керамічний посуд; жіночі прикраси; вишиваний та тканий одяг, та ще багато чого корисного на передодні Вербної неділі, щоб і писанку написати і паску спекти, і кудись то все на освячення до церкви скласти, і в чомусь смакоту на стіл подавати. А ще ж рідних привітати та щось на згадку подарувати.

А в кого руки не звикли байдикувати, то протягом роботи ярмарку на території музею відбуватимуться заняття з різних видів народної творчості, аби надихнутися й опанувати ще один незвіданий світ мистецтва.

11.04.2014-12. 04.2014 року:

з 11.00 до 16.00 год. на подвір’ї Музею відбуватимуться майстер-класи від народних майстрів;

12.04.2014 року:

 о 16.00 год. в Мистецькій галереї Музею відбудеться відкриття виставки «Писанковий Рай» (на виставці будуть представлені писанки народних майстрів та з колекції Музею Івана Гончара).

Вхід вільний.

Адреса: м. Київ, вул. Лаврська, 19.

До списку новин