загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні ― Всесвітній день здоров’я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні, 7 квітня, увесь світ щорічно відзначає Всесвітній день здоровя. Дата події була обрана не випадково: саме у цей день 66 років назад набрав чинності статут Статут Всесвітньої організації охорони здоровя (ВООЗ). 

Кожного року для Всесвітнього дня здоров’я обирається тема, що відображає одну з пріоритетних галузей громадської охорони здоров'я. У цей день люди всіх спільнот мають можливість брати участь у заходах, які можуть сприяти покращенню здоров’я. У 2014 році головною темою Всесвітнього дня здоров’я стала проблема трансмісивних захворювань. В Україні говоритимуть про небезпеку найпоширеніших «українських» хвороб – артеріальну гіпертензію та цукровий діабет.

Головною метою проведення заходу є досягнення кращої обізнаності громадськості щодо загрози, яку несуть переносники інфекції і трансмісивні хвороби, а також сприяння тому, щоб сім’ї й окремі спільноти вживали заходів для свого захисту.

Різні інформаційні заходи міжнародного, регіонального та місцевого рівнів, присвячені темі дня, проводяться не тільки 7 квітня, але і протягом декількох тижнів після нього. В організації заходів беруть участь уряди країн-учасниць та неурядові організації, зацікавлені в питаннях охорони здоров’я.

До списку новин