загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Свято українського гумору в територіальному центрі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

День сміху святкується зараз у всьому світі.  В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших - Днем дурнів. Гумор – це велика сила. Ніщо так не зближує людей,  як добрий сміх без образ. А в зближенні людей – головне завдання мистецтва.  Цього дня у відділенні соціально-побутової адаптації Гадяцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулося свято українського гумору за участю ансамблю «Горлиця» у складі Мотрони Мельник, Олексія та Ганни Нечипоренків із с. Броварки та гадячан Антоніни Мельник, Валентини Єфімової, Павла Колісника, Федора Суботи,  Ганни Цілуйко та Надії Брижик.

У програмі свята звучали гуморески, анекдоти, жартівливі народні пісні і, звичайно ж, троїсті музики. Колектив ансамблю «Горлиця» – це люди хоча і поважного віку, проте не втрачають активної життєвої позиції і знаходять час не лише для повсякденних справ, а й для  задоволення духовних та культурних потреб, і є справжніми цінителями народного фольклору. Адже саме фольклор є надбанням українського народу, невід’ємною частиною його менталітету, це те, що проростає через підсвідомість і прагне вирватися зовні за найменшої нагоди. Кожна нація може кепкувати з себе, а українці роблять це вишукано.

Користуючись нагодою, хочемо запросити творчих, енергійних людей похилого віку та із числа осіб з обмеженими  можливостями отримати соціальні послуги у відділенні соціально-побутової адаптації. Тут ви зможете  цікаво та корисно провести вільний час. У відділенні проводяться  практичні заняття з квілінгу, сеанси сміхотерапії, танцювальної терапії, відео-екскурсії в усі куточки світу, заняття університету третього віку, навчання основ комп’ютерної грамотності, діють клуби за інтересами (клуб художньої самодіяльності, «Добрі поради»), планується створити драматичний театр. Тож чекаємо на вас! 

Віта Рудченко

До списку новин