загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Аби пенсіонери не накоїли біди…

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

8 квітня працівники Управління ДСНС у Івано-Франківській області спільно з  представниками Івано-Франківської організації Товариства Червоного Хреста провели роз’яснювальні бесіди з самотніми громадянами та людьми похилого віку щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Адже, як свідчить статистика, пожежі  найчастіше трапляються в оселях самотніх людей, котрим через похилий вік та проблеми зі здоров’ям вже складно стежити за домашнім господарством.

 Під час зустрічі з пенсіонерами працівники служби з надзвичайних ситуацій роз’яснили господарям осель, як дотримуватися елементарних та важливих правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та користуванні електропобутовими приладами. Рятувальники також вручили  людям інформаційні листівки застережливого характеру. В свою чергу, патронажні сестри Товариства Червоного Хреста надали людям  необхідну медичну допомогу.

Такі заходи є вкрай важливими для запобігання виникнення пожеж в помешканнях громадян та збереження найціннішого – людського життя.

До списку новин