загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Люди помирають не від старості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здається, що люди досить часто помирають просто від старості. Проте науковці переконують, що смерті від старості не існує. Детальніше про це дізнавалась "Країна здоров'я".

Вчені стверджують, що смерті від старості просто не існує. Вони переконують, що люди можуть помирати від травм, захворювань чи нещасних випадків, але в жодному разі не від старості. Вони переконують, що навіть тоді, коли людині померла уві сні, то це сталось через якусь хворобу. Спеціалісти переконують, що людина часто помирає через те, що захворювання з часом накопичуються та залишають свій слід на оргазмі людини. Проте з віком властивість людського організму відновлювати клітини втрачається і вони просто не встигають цього робити. Організм стає більш вразливим до захворювань з якими раніше боровся без зусиль. Так, існує цілий ряд захворювань, які вважаються віковими і яких слід особливо остерігатись. Варто зазначити, що здатність організму боротись з різноманітними захворюваннями є індивідуальною у будь-якому віці.

До списку новин