загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Вінниці пенсіонерів навчатимуть мистецтву художньої фотографії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Заняття безкоштовні, їх можуть відвідувати усі бажаючі вінничани пенсійного віку

З 15 квітня у Вінниці розпочне роботу безкоштовний гурток художньої фотографії для пенсіонерів. Він діятиме у відділенні соціально-побутової адаптації при територіальному центрі соціального обслуговування.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ Вінницької міськради.

У гуртку заняття проходитимуть двічі на тиждень, час одного заняття - 1 год. 20 хв. Заняття будуть проводитися як на вулиці, так і в приміщенні. Гуртківців навчатимуть мистецтву фотографії, а також їх оброблення на комп’ютері у різних програмах.

Записатися у гурток можуть всі бажаючі пенсіонери за тел. 35-72-19, або звернувшись за адресою: вулиця Соборна, 50 (кім. 102).

У відділенні соціально-побутової адаптації для пенсіонерів також діють факультети компютерної грамотності, правової грамотності, духовного розвитку, здорового способу життя, вивчення англійської мови, рукоділля, шахово-шашковий клуб тощо.

- Ідею створення гуртка художньої фотографії подали наші підопічні. На заняттях з комп’ютерної грамотності люди працювали з фотографіями і у них виникло бажання самим навчитися робити знімки, - розповідає соціальний педагог, психолог та викладач курсів художньої фотографії Леся Стрільчук. - Пенсіонери також виставляють свої фото в «Однокласниках», навчаються корегувати їх за допомогою програми фотошоп . Ми підтримали ініціативу.

Інна Сабатин

До списку новин