загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кіровоград: бібліотека, де навчають людей поважного віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

При бібліотеці-філії №5 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи діє народна школа, де з успіхом навчаються комп`ютерній грамотності люди поважного віку.

Сучасна бібліотека завдяки новітнім технологіям робить надбання комп`ютеризації доступними і для незахищених верств населення. Вона значно полегшує життя пенсіонерів, урізноманітнює спілкування, поєднує рідні серця.

«Хочеться поділитися з читачами історією успіху одного з наших видатних учнів народної школи – колишнім педагогом, відомим краєзнавцем, активним непосидющим пенсіонером – Вадимом Смотренко, – розповідає завідуюча бібліотеки-філії №5 Світлана Котлярова. – Ми, бібліотекарі, вважаємо його хранителем історії нашого міста. Вадим Васильович – бажаний гість на всіх наших заходах краєзнавчого напрямку, йому завжди є чим здивувати нашу аудиторію».

Вадим Смотренко майже рік відвідував Вищу народну школу при бібліотеці. Він навчився створювати електронні документи, шукати потрібну інформацію в Інтернеті та скачувати її. Найбажаніша його мрія здійснилася завдяки новим послугам сучасної бібліотеки, це – листування електронною поштою. Один з синів Вадима Васильовича живе у Мінську. Він та його сім’я мають ПК і давно радили батькові навчитися спілкуватися електронно, але такої можливості у Вадима Васильовича не було, доки у бібліотеці не з’явився Інтернет. Тепер краєзнавець, відвідуючи бібліотеку, може листуватися з рідними та друзями, яких у нього безліч по всьому світу.

«Я дуже вдячний бібліотекарям за те, що навчили комп`ютерній грамотності, – розповідає Вадим Смотренко. – Я бажаю бібліотеці отримати ще десяток нових комп`ютерів, щоб допомагати людям іти в ногу з часом. Я планую і надалі поглиблювати свої знання про можливості комп`ютера і раджу усім пенсіонерам відвідати бібліотеку та записатися до народної школи. Це принесе вам багато користі».

Адреса бібліотеки: м. Кіровоград, вул. Водоп’янова, 60 (мікрорайон Кущівка).

Часи роботи бібліотеки: з вівторка по п’ятницю з 10 до 18 години, в суботу – з 10 до 17, неділя та понеділок – вихідні.

До списку новин