загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відкриття виставки писанок родинного фестивалю писанкарства

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

16 квітня в Музей Івана Гончара відбулося відкриття виставки писанок родинного фестивалю писанкарства, присвяченого Небесній сотні. Фестиваль відбувався 12 квітня в Музеї Івана Гончара. Цього року близько 25 родин взяли участь у святі. Серед наймолодших учасників півторамісячна Меліса, а найстаршій продовжувачці традицій писанкарства пані Євгенії Федосенко 76 років.

Кожен член родини малював «дерево роду» або «дерево життя», як символ, що поєднує світ пращурів (підземний), світ прийдешніх поколінь (небесний) та світ існуючий (земний) і забезпечує зв’язок та гармонію між цими світами, втілює ідею плодючості та самого життя. У культурно-світоглядній системі українців Дерево постає одним з центральних символів і відображено в багатьох формах народного мистецтва.

Виставка триватиме до 30 квітня.

До списку новин