загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Таких дотацій, як дає Донбасу Україна, Росія не може собі дозволити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Росія не зацікавлена в приєднанні Донбасу, а прагне створення маріонеткової держави

«Росія в Донбасі поводить себе вкрай цинічно. Вони нічого не обіцяють, не слухають людей, а просто захоплюють будівлі за допомогою військ, купка диверсантів нав’язує свою волю всьому населенню міст. І Росія робить це свідомо, бо розуміє, що ніяких донбасів їй на треба. Не витягне. Таких дотацій, як дає Донбасу Україна (приблизно 13-14 млрд грн щороку) Росія не може собі дозволити. Також вона не зможе забезпечити мешканцям Донбасу належний рівень пенсій та зарплат», – заявив політолог Андрій Дуда.

На думку експерта, Росія не зацікавлена в приєднанні Донбасу, а прагне створення маріонеткової держави. І Донбас це також розуміє.

«Свій внесок у процес розпаду СРСР зробили шахтарські страйки. І ця кількасот тисячна армія чомусь сьогодні мовчить. Насправді для них приєднання до Росії нічого доброго не принесе. Донецьку вугілля не можу конкурувати з російським – і за обсягами, і за якістю. І тому нема кому підтримувати сепаратизм на Донбасі», – сказав він.

До списку новин