загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Криму чинять перепони тим, хто хоче зберегти українське громадянство

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні спливає термін, після якого всіх кримчан автоматично зроблять росіянами.

Термін, за який на вимогу окупантів кримчани мусили визначитися із бажаним громадянством, спливає сьогодні. Вже з 18 квітня мешканців автономії, які не написали заяву про збереження українського громадянства, Москва автоматично вважатиме росіянами. В Міграційній службі Росії повідомляють, що таких заявників в Криму лише півтори тисячі.

Натомість, самі мешканці півострова твердять, що охочі просто не встигають здати документи, бо окупаційна влада навмисно ускладнює процес. Пунктів, де можна зареєструвати заяву, по всій автономії лише чотири. І поблизу кожного збираються величезні черги, в яких люди відстоюють по кілька діб.

Тим часом, в Україні представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Конституційному суді України Ірина Кушнір заявила, що кримчани в окупованому Криму не матимуть статусу біженців. Вони будуть користуватися всіма правами громадян України, отримуватимуть пенсії, за умови, якщо вони не отримують їх у РФ . За ними також залишаються всі майнові права, вони матимуть право голосу на виборах.

Нагадаємо, 16 квітня ввечері на півострів Крим зі сторони Керченської переправи почали масово прибувати російські військові та техніка.

https://www.youtube.com/watch?v=dSPIydEc0-0

До списку новин