загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Європейські ринки відкриються для України вже через тиждень – Шеремета

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виробникам доведеться постаратися, щоб освоїти нові напрямки, вважає міністр

Через тиждень європейські ринки будуть повністю відкриті для українських товарів. Про це заявив міністр економіки України Павло Шеремета під час виступу у Верховній Раді. "Практично через тиждень ми будемо мати повне відкриття європейських ринків для українських товарів", - заявив Шеремета.

Але, за його словами, це ще не означає миттєве зростання ВВП і повне просування українських товарів на європейський ринок. Ці ринки українським товарам треба ще освоїти. Саме на це, за словами Шеремети, і буде спрямована основна політика уряду найближчим часом.

Шеремета також зазначив, що українська економіка може впасти сильніше, ніж прогнозував Кабмін.

Нагадаємо, 14 квітня Рада ЄС схвалила рішення Європарламенту тимчасово скасувати ввізні мита для українських товарів в ЄС. Європарламент прийняв відповідне рішення ще на початку місяця.

До списку новин