загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як позбутися старих речей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чим менше в будинку речей, тим легше в ньому дихається. Хочеться рухатися, щось зробити, а настрій піднімається сам.

Почнемо з вашої шафи, яка тріщить від старого одягу.

Одяг чистий, цілий, але давно вийшов з моди чи давно вам малий. Ну що з ним робити? Якби ви шили, ви б могли використовувати його для створення різних виробів. А так висить, займає місце вже кілька років. І всі ці роки ви переживаєте, що треба б викинути, але рука не піднімається. Шкода. А якщо прибрати речі в пакет і винести до сміттєвих бачків? Не виключено, що комусь вони стануть в нагоді хоч і для рукоділля. Уявіть, як вам стане легше!

Те ж саме стосується взуття. Віддайте його тим, кому воно потрібне. Таких людей чимало, повірте. Пошукайте серед знайомих або родичів.

Зберіть всі дрібниці з шухлядок: стару біжутерію, пляшечки зі старими ліками тощо. А якщо ви заглянете в комору, не шкодуйте, викиньте звідти все. Не потрібно перетворюватися в Плюшкіна. Подивіться, скільки старих рваних колготок накопичилося у вашій шафі! Скільки непотрібної старої білизни, футболок. Все геть!

Як позбавлятися від старих речей?

Для того, щоб позбутися старих речей, потрібно зняти з них свою інформацію. Тому спочатку виперіть або просто намочіть їх і висушіть. Дитячі речі краще не викидати, а роздавати, попередньо виправши.

Перед тим, як винести з будинку старе взуття, протріть його мокрою ганчіркою, уявляючи, як воно очищається від вашої інформації.

Не викидайте антикваріат. Це речі, яким вже 50 років. Існує багато колекціонерів, які із задоволенням куплять у вас їх.

Якщо щось ви зможете переробити для своїх дітей або наприклад, використовувати на дачі, це теж вихід. В Інтернеті ви знайдете багато ідей для використання старих непотрібних речей.

А від решти позбавляйтеся, не шкодуючи!

Посмішка дня

Не так складно викинути старі речі, як зібратися викинути старі речі.

Олена МИХАЙЛОВА

До списку новин