загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вашингтон бойкотуватиме міжнародну конференцію з безпеки, яка відбудеться у Москві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

США відмовилися від участі в щорічній конференції з міжнародної безпеки, яка проводиться в Москві спільно з міжнародними партнерами російського Міноборони, повідомив заступник голови відомства Анатолій Антонов.

«Ми запросили всіх. Але не всі приїдуть. Американці вже відмовилися. Напевно, хтось ще відмовиться. Але це їх вибір. Ми ніяких "заборонених" списків не складали, жодного запрошення не відмінили», - повідомив Антонов.

Чиновник не уточнив причини відмови американської сторони, хоча, для всіх і так зрозуміло, що причиною стала необдумана, імперська політика Кремля. Ігнорування цієї конфереції в черговий раз показує позицію США щодо дій Росії в Україні, яка проводить конференцію по безпеці, але в той же час сама ж цю безпеку знищує.

Заступник міністра запевнив, що конференція пройде у будь-якому випадку, навіть незважаючи на накладені Заходом санкції. За словами Антонова, на сьогоднішній день участь у заході підтвердили понад 40 країн і міжнародних організацій, а «серйозне представництво» очікується від країн Азії і Близького Сходу. Однозначно, що європейські країни займуть протилежну позицію і також будуть бойкотувати цю конференцію, яка для них немає мети з нинішньою позицією Москви.

Як очікується, конференція відбудеться 23-24 травня. Антонов зазначив, що в цьому році одними з головних тем стануть «останні події на Близькому Сході, півночі Африки і в Афганістані». Учасники зустрічі також обговорять і проекти "кольорових революцій" на території колишнього Радянського Союзу, в тому числі і в Україні».

У минулому році головною темою конференції стала євробезпека, а роком раніше - питання протиракетної оборони.

Нагадаємо, що раніше багато країн Заходу припинили військову співпрацю з Росією з-за подій в Криму, але поки що зберегли контакти Ради Росія-НАТО на рівні послів і вище. Міністри оборони цих країн домовилися повернутися до розгляду відносин з Росією в червні.

До списку новин