загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спільний Великодній сніданок для малозабезпечених мешканців Львова зібрав приблизно 300 осіб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Великдень львів’яни не забули про тих, кого нікому згадати. В неділю у подвір`ї школи № 62 провели спільний Великодній сніданок для малозабезпечених мешканців міста. Загалом прийшло майже 300 осіб. Кожен отримав святковий пакуночок – паску, ковбаску, сир, масло, сік, повідомили у прес-службі ЛМР.

До Святкового Великоднього набору на кожну особу входять традиційні українські продукти, а саме: ковбаса, масло, сир домашній, сік та паска (середня вартість набору 95 грн).

«Більшість осіб, які прийшли,— це малозабезпечені люди, які опинились у складних життєвих обставинах. Ми завжди стараємось не залишити поза увагою жодну людину, щоб у це світле свято Христового Воскресіння кожна людина була у родинному колі. Звичайно, всі тут не помістились. Для бездомних був організований святковий сніданок у Центрі обліку та перебування бездомних громадян. Стараємось охопити всі категорії населення.

Ми запрошували 200 малозабезпечених, але прийшло набагато більше – приблизно 300 осіб. Пакунків вистачило усім», — зазначив Ігор Кобрин, в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради.

Такий спільний Великодній сніданок для малозабезпечених мешканців міста Львова відбувається вже 8 рік поспіль у Світлу Великодню неділю в дворику школи № 62.

Довідка

У зв’язку із настанням Великодніх днів, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило 1,1 тис. продуктових наборів для потребуючих львів’ян. 316 наборів вже роздали нужденним львів’янам працівники районних відділів управління соціального захисту. Тим львів’янам, які не мають змоги прийти у відділ за пакунком по стану здоров’я, працівники рознесли по домівках. До набору увійшли такі продукти: напій кавовий, гречка, рис, олія, родзинки, консерва «сардини», згущене молоко та печиво.

Цьогоріч передали 800 продуктових наборів для потреб членів організації Українського товариства глухих у Львові. Ці пакунки роздадуть працівники УТОГу своїм підопічним. До набору увійшли такі продукти:печиво, родзинки, згущене молоко, олія, гречка, рис, мед та кава.

Львів’яни літнього віку — підопічні Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян напередодні отримали святкові подарунки від міста. 1926 підопічних цієї установи отримали продуктові набори до Пасхи, до яких увійшли такі продукти як: макарони, гречка, рис, олія, консерви «сардини», чай листковий. Більшість клієнтів терцентру не можуть самотужки прийти і отримати пакунок, їм соціальні працівники доставили пакунки на дім.

Окрім того 110 підопічних терцентру, які прийняті на обслуговування нещодавно, отримали в презенти по декоративній свічці у вигляді писанки.

Загалом заходами до Великодня було охоплено більше 3 тис. нужденних львів’ян.

До списку новин