загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Термін відмови від російського громадянства в Криму закінчився - ФМС РФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Термін відмови від російського громадянства РФ для жителів Криму подовжуватися не буде.

Про це у вівторок заявив заступник голови Федеральної міграційної служби Російської Федерації Сергій Калюжний, повідомляє Новини Криму.

"Термін не подовжується, тому що закріплений у законі. Для цього був виділений один місяць. На сьогоднішній день таких заяв (про відмову від російського громадянства - ред.) прийнято 3427. І, я думаю, що ця цифра остаточна", - сказав він.

Таким чином, строк подання заяв про відмову від громадянства Російської Федерації у Криму закінчився 18 квітня, хоча призначений Володимиром Путіним глава Криму Сергій Аксьонов заявляв, що його продовжать.

Крім того, управління Пенсійного фонду Криму заявило, що жителям анексованої республіки, які отримають російське громадянство, необхідно буде замість українського індивідуального податкового номера (ІПН) обов'язково отримати його російський аналог страхової номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС).

Як пише "Крым.Реалии" в першу чергу повинен бути сформований Реєстр працюючих застрахованих осіб, а кожній особі - визначено страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС).

"Основна мета СНІЛС - підтвердження того, що особа є учасником системи обов'язкового пенсійного страхування. Без СНІЛС про особу неможливо надати відомості персоніфікованого обліку до Пенсійного фонду", - відзначили в російському відомстві.

Крім того, вперше пенсійні страхувальники будуть здавати звітність за перший квартал 2015 року. До цього часу реєстру працюючих застрахованих осіб повинен бути готовий.

Раніше повідомлялося, що ті, хто не бажає отримувати громадянство РФ, повинні будуть оформити посвідку на проживання.

У ФМС РФ заявляли, що жителі Криму, не мають кримської реєстрації на 18 березня 2014 року, будуть вважатися "іноземними громадянами" і повинні до 19 квітня покинути півострів, після чого вони нібито зможуть повернутися.

Очевидці стверджують, що далеко не всі жителі Криму бажають отримати російський паспорт. Багато з них відмовляються від російського громадянства, і навіть готові були заради цього стояти в чергах біля паспортних столів.

До списку новин