загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як прикмети впливають на наше життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британські науковці, провівши ряд досліджень, дійшли висновку, що вірити в прикмети - корисно: науковці відшукали прямий зв'язок між забобонністю та тривалістю життя.

Так, дослідники кажуть, що забобонність притаманна людям, яким природою відпущено жити довго.

Протягом чотирьох років вчені систематизували переконання співвітчизників у різних містах країни. У дослідженні взяли участь понад 5 000 осіб. Дослідницькою групою під керівництвом доктора Стелли Мак-Гуяр було виявлено, що переважна більшість людей похилого віку, що проходили тестування, стверджували, що протягом життя уважно ставилися до прикмет, сновидінь і прогнозів, або хоча б одній прикметі вірили беззастережно і дотримувалися її вимог. В міру довголіття довіра до прикмет тільки зростала. Якщо після 80 років марновірство було притаманне 93% особам, то серед людей старше 90 років таких виявилося вже 97%.

Науковці переконані, що довголіття цілком логічно пов'язується з вірою в прикмети, адже марновірство здатне розвивати в людині обережність і вдумливість:

"Прикмети змушують людей ретельно обдумувати свої дії, спокійніше ставитися до ймовірності можливої невдачі, і, таким чином, захищають їх від стресу і від почуття провини за незадовільний результат", - пояснила сприятливий психологічний ефект прикмет Стела Мак-Гуяр.

До списку новин