загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Миколаївщині відбулося відкриття виставки «Весняне натхнення»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

24 квітня 2014р.об 11.00 в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї відбулось відкриття виставки творчих робіт людей з обмеженими можливостями «Весняне натхнення». Це спільна виставка Миколаївського обласного краєзнавчого музею, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Миколаївської обласної організації Союзу організацій інвалідів України.

У відкритті виставки взяла участь заступник директора департаменту – начальник управління соціальних послуг департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Бєлкіна Л.П., яка зазначила, що у Миколаївській області проживає понад 61 300 інвалідів , в тому числі близько 4400 дітей. Багато хто з них не мають можливості вийти з дому, але не дивлячись на це, створюють унікальні твори декоративно - прикладного та образотворчого мистецтва , намагаючись прикрасити свій побут і відволіктися від сумних думок.

У 2012 році за ініціативи Головного управління праці та соціального захисту населення Миколаївської області та Миколаївської обласної організації Організацій Спілки інвалідів була створена постійно діюча виставка декоративно - прикладного та образотворчого мистецтва людей з обмеженими можливостями. Виставка сприяє розкриттю творчого потенціалу і знайомить жителів і гостей Миколаєва з роботами інвалідів.

На виставці представлені більш ніж 100 робіт людей з обмеженими можливостями різних нозологій та вікових груп, мешканців Миколаївщини. Експозиція виставки постійно змінюється, адже творчий процес триває, з місяця в місяць її поповнюють нові роботи.

У 2012-2013рр. було проведено вісім виїзних виставок у м.Миколаєві. Роботи майстрів були представлені на п’яти Всеукраїнських виставках та фестивалях.

Впродовж весни та літа 2014 р. миколаївці та гості міста мають змогу завітати на виставку, поспілкуватися з майстрами, взяти участь у майстер – класах.

Найбільш цікаві роботи майстрів, будуть передані в фонди Миколаївського обласного краєзнавчого музею.

До списку новин