загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львів запрошує на Всеношне чування для України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зовсім незабаром місто Лева порине у вже традиційне, але щоразу оновлене свято класичної музики – XXXIII Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози».

Про це «Дню» повідомили у Львівській філармонії, на базі якої відбуватиметься захід. Поза сумнівом, фестиваль є невіддільною частиною культурного життя Львова і вже став музичною візитівкою міста. 25 концертів упродовж трьох тижнів фестивалю, який триватиме з 15 травня до 8 червня, – це дуже насичена і різноманітна програма, де кожен знайде щось особливе для себе: від камерної музики до великих вокально-симфонічних полотен, від бароко до джазу, від музики західноєвропейських класиків до творів метрів сучасної української музики.

«На початок «Віртуозів» до Львова приїде Національна академічна капела «Думка» – їхнім національним духом та високопрофесійним національним звучанням відкриємо та надихнемо фестиваль на хороше мистецьке життя», – обіцяють організатори. У переддень фестивалю прозвучить «Всеношна» для хору Сергія Рахманінова. Цей твір світової класики виконують у всіх країнах світу, незалежно від віросповідання. Твір написано на православні тексти, а музика та її духовна спрямованість, не залишить нікого байдужим.

Тетяна КОЗИРЄВА

До списку новин