загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві у травні пройде книжкова виставка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

16-18 травня пройде Х Київська міжнародна книжкова виставка.

Щорічне проведення в Києві міжнародної книжкової виставки, започаткованої у 2004 році, стало вже гарною традицією.

Ювілейна Х Київська міжнародна книжкова виставка має довести всьому світу, що книга у нашій державі, не зважаючи на жодні обставини, була й буде фундаментом освіти, науки, духовності та культури українського народу.

Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

У цьогорічній виставці планується участь вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, поліграфічних та книготорговельних підприємств, дитячих літературних журналів та газет.

Станом на сьогодні зголосилися представити свої новинки майже 60 видавничих організацій, серед яких і знані видавництва, такі як «Дніпро», «Либідь», «Мистецтво», «Світ»,  «Криниця», «Видавництво Старого Лева» та й видавничі організації, що тільки починають свій шлях в галузі книговидання та книгорозповсюдження.

Окремою експозицією будуть представлені книги, присвячені святкуванню  200-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Під час проходження виставки відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу“Краща книга України 2013 року” та лауреатів міжнародних конкурсів.

Відвідувачів зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності Іваном Драчем, Андрієм Курковим, Леонідом Горлачем, Анатолієм Качаном, Галиною Тарасюк, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

План рекламної кампанії, присвяченої висвітленню підготовки та проведенню Х КМКВ передбачає низку заходів за участю вітчизняних друкованих та електронних ЗМІ.

Зокрема, з метою залучення до участі у виставці-ярмарку видавців, а також відвідування виставкового заходу киянами і гостями міста Держкомтелерадіо запланував рекламну кампанію Х КМКВ в теле- та радіоефірі за медійної підтримки Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, Київської державної регіональної телерадіокомпанії, телерадіокомпанії «Культура». Крім того, організаторами виставки-ярмарку запропоновано стати інформаційними спонсорами заходу газетам «Урядовий кур’єр», «День», «Хрещатик», «Українська літературна газета»,   журналу «Книголюб». Веб-портали «Зелений пес», «Друг читача», «Гоголівська академія», «Книжковий хмарочос» та ін..

Висвітлення виставкових заходів вітчизняними друкованими та електронним засобами масової інформації відбуватиметься упродовж роботи  Х КМКВ, за формою подачі матеріалу це будуть інтерв’ю, репортажі, нариси, звіти, замітки, замальовки, сюжети тощо.

Передбачається, що в рамках виставки-ярмарку відбудеться благодійна акція – безоплатна передача видань дитячим освітнім установам для поповнення їхніх бібліотечних фондів.

До списку новин