загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери Севастополя залишилися без пенсій на травневі свята

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Севастопольські пенсіонери обурені тим, що через довгі черги вони не змогли вчасно отримати свої гроші. Пошта перевантажена роботою і там обіцяють видати належні людям пенсії тільки в наступному місяці, передає Укрінформ.

«Тим, хто не отримав свої пенсії у встановлений термін, доведеться чекати гроші протягом місяця. Після закінчення виплатного періоду, а 25 число був останнім з виплатних днем, проводиться облік тих коштів, які були виплачені, і тих, які люди не отримали. Тому після 25 числа так звана несплата лягає в наступний місяць», - повідомила заступник начальника Управління пенсійного забезпечення застрахованих осіб пенсійного фонду м. Севастополя Олена Духніна.

За її словами, через відсутність в місті банківських установ навантаження на поштові відділення колосальне: 100500 цивільних пенсіонерів і 18 тисяч військових пенсіонерів.

Як запевнила Олена Духніна, 25 квітня всі поштові відділення працювали «до останнього клієнта», однак обурені пенсіонери активно обговорюють і коментують ситуацію з виплатою пенсій.

«Треба швидше навести порядок з банками і дати можливість людям перевести вклади в банки. Мені ось треба їхати в санаторій, а я змушена відсувати дату від'їзду, щоб отримати пенсію на пошті», - пише Світлана Кравченко.

«Люди мало не плакали в суботу 26 числа, коли їм говорили - приходьте за місяць», - продовжує інша пенсіонерка.

«А коли учасники війни отримуватимуть свої виплати до 9 травня?», - запитує пенсіонер - ветеран війни.

«Що відбувається? Таке враження, що йде тихий саботаж колишньої укрсвідомой влади», - пише пенсіонер під ніком "Северный".

Йому відповідає українець з Кривого Рогу: «Люди, ви при здорому глузді, який укрсаботаж? Вже давно ухвалили документ про окупованы території. Вас фінансує і курирує Росія, Україна до ваших пенсій не має ніякого стосунку. Прокиньтеся. Досить звинувачувати тих, хто до вас вже не стосується. Я розумію, що ви розчаровані, але це вже не актуально».

«А у мене таке питання - в Гагарінському районі мама отримувала пенсію в рублях за курсом 3,8 , а в Нахімовському районі на пошті висить оголошення , що пенсію дають по курсу 3,1 . Як взагалі таке може бути і куди звертатися з цього питання? » , - Звучить риторичне запитання Анни Корольової .

І ще одне міркування: «Дуже неприємно , що чиновники продовжують « футболити » пенсіонерів. Доходить до того , що за наявності паспорта РФ старикам відмовляють у додаткових виплатах. Кажуть - для вас нічого , крім невеликої надбавки до укрпенсіі , не дозволено . Все, що в Росії , для вас буде з нового року. Пенсіонери йдуть з прихованою сумом ».

До списку новин