загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З кримчан вимагають "російський" податок на здачу в оренду нерухомості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Завдяки поборам самопроголошений уряд Криму планує зібрати близько 60 млн рублів (18 млн грн).

У жителів Криму вимагають платити "податок" за здачу приватної нерухомості в оренду туристам. "Податок" за базовими ставками 12 і 20 рублів (приблизно 3,6 і 6 грн) в місяць за квадратний метр площі ввела для кримчан самопроголошена Державна рада Криму. Відповідну постанову в середу, 30 квітня, підтримали 81 депутат із 84, які перебували в залі засідань. Всього у незаконній Держраді Криму 100 депутатів.

Досі здача приватного житла в оренду туристам в Криму не обкладалася податками. Зазначимо, що ставка "податку" на рівні 12 рублів на місяць за квадратний метр діє для об'єктів площею менше 50 кв. м, а ставка в розмірі 20 рублів - для об'єктів площею понад 50 кв. метрів. При цьому місцеві ради можуть на свій розсуд встановлювати підвищувальні коефіцієнти до цієї ставки.

У самопроголошеному уряді Криму підрахували, що влітку туристів у своїх квартирах і приватних будинках розміщують близько 10 тис. жителів Криму. Таким чином, завдяки поборам з кримчан планують зібрати близько 60 млн рублів (18 млн грн).

Зазначимо, що в Росії податок на здачу в оренду нерухомості становить 13% від доходу.

До списку новин