загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада з прав людини при Путіні: явка і результати референдуму в Криму дуже завищені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Понад половина кримчан не ходили голосувати

 

На сайті Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини оприлюднено огляд проблем жителів Криму, у якому сказано, що на референдумі 16 березняза приєднання до РФ проголосували 50-60% кримчан з явкою 30-50%.

Огляд підготували член Ради Євген Бобров, керівник мережі "Міграція і право" ПЦ "Меморіал" Світлана Ганнушкіна й адвокат мережі Ольга Цейтліна за результатами відвідування міст Сімферополь і Севастополь із 15 по 18 квітня, зустрічей з посадовими особами органів державної влади, з духовенством, журналістами, громадськими діячами, адвокатами, правозахисниками та громадянами.

"На думку практично всіх опитаних фахівців і громадян:

- Більшість жителів Севастополя проголосували на референдумі за приєднання до Росії (явка 50-80%), у Криму, за різними даними, за приєднання до Росії проголосували 50-60% виборців із загальною явкою 30-50%;

- Жителі Криму голосували не так за приєднання до Росії, як за припинення, за їхніми словами, "корупційного свавілля і злодійського засилля донецьких ставлеників". Мешканці ж Севастополя голосували саме за приєднання до Росії. Побоювання незаконних збройних формувань у Севастополі були більшими, ніж в інших районах Криму", - сказано в огляді.

 

Нагадаємо, згідно з офіційними даними референдуму, явка в Криму (без урахування Севастополя, де проводили окремий референдум) становила 83,1% виборців, і 96,77% із них висловилися за приєднання Криму до Росії.

До списку новин