загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери в Тернополі їздитимуть за гроші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У маршрутних таксі міста Тернополя “простих” пенсіонерів більше не перевозитимуть безкоштовно. Так вирішили перевізники, адже кошти за безоплатне перевезення пенсіонерів ніхто не відшкодовує.

У маршрутках вже з’явилися нові правила перевезення пільгових категорій громадян, де залишилось лише сім пунктів. Як запевняють перевізники, такі дії були вимушеними, адже значно зросли ціни на паливно-мастильні матеріали  та запчастини.

Про перші реакції на “нововведення” вже розповідають тернополяни. У спільноті “Від Тарнополя до Тернополя” пишуть, що водії, не гаючи часу, показують пальцем пенсіонерам на список пільговиків, які відсьогодні їздитимуть безкоштовно. І, якщо пенсіонер “не відповідає критеріям”, то для нього проїзд автоматично стає платним, або ж він має право відмовитися від проїзду.

До слова, соціальні маршрутки до таких методів не мають права вдаватися. Там, як і раніше, перевозять усіх пільговиків.

Лілія КУЛЕНИЧ

До списку новин