загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київський ботсад потопає в бузку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Весна не звертає уваги на політику - вона йде своєю чергою. На зміну відцвітаючим магноліям прийшли інші рослини. У ботсаду імені Гришка на Печерську квітне ароматний бузок декількох відтінків, і це щодня приваблює сюди тисячі відвідувачів. Деякі кущі ще не зацвіли, так що у киян і гостей столиці є всі шанси помилуватися бузком і наступними вихідними.

Адреса: Київ, вул.Тімірязєвська, 1.

Проїзд: від станції метро "Печерська" автобусом № 62 або тролейбусом № 14 до кінцевої зупинки "Ботанічний сад".

Вартість вхідного квитка в ботсад:

для дорослого - 20 грн.

для школярів - 10 грн.

для дітей до 7 років, пенсіонерів та пільгових категорій відвідувачів (ветерани Великої Вітчизняної війни, воїни-інтернаціоналісти, інваліди аварії на ЧАЕС, військовослужбовці строкової служби) - вхід безкоштовний.

До списку новин