загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЗМІ: Москва готова знизити ціну на газ за двох умов

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У середу, 7 травня, українська преса пише про умови Москви для отримання Києвом знижки на газ, патрулювання столиці загонами самооборони, складнощі охорони кордону, війни в парламенті та ситуацію в Одесі.

Дешевий газ за двох умов

 

Москва не виключає можливості надання Україні знижки на газ, але тільки за двох умов, повідомляє газета "Известия в Украине", посилаючись на джерело в російському уряді.

 

Перша: Київ має почати гасити борг за вже спожите паливо: скоріше за все, за рахунок кредиту МВФ, який нещодавно виділили українському уряду.

Друга ж умова адресована ЄС: Брюссель має припинити чинити опір будівництву стратегічного для Кремля газопроводу "Південний потік", який буде оминати Україну дном Чорного моря.

Видання зазначає, що ці умови для Росії - принципові.

"На наступній зустрічі йтиметься про ціну та контрактні зобов'язання. Вона може відбутися між 16 та 19 травня в одній з європейських країн", - повідомило джерело.

Видання нагадує, що попередні переговори, які пройшли у Варшаві 2 травня за участі Росії, України та Європейської комісії закінчилися безрезультатно. Сторони, а саме Київ та Москва, так і не змогли узгодити свої позиції.

Видання також пише, що так званий Третій енергопакет ЄС, метою якого є лібералізація ринків газу та електроенергії, категорично не влаштовує "Газпром", бо він забороняє одній компанії бути і постачальником газу, і володіти розподільчими мережами та газопроводами.

До списку новин