загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львівська філармонія підготувала концерт до Дня матері

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В п’ятницю, 9 травня, о 18:00 годині в концертному залі імені С. Людкевича Львівської обласної філармонії відбудеться концерт «Музична прогулянка», який присвячений Дню матері, повідомили у прес-службі Львівської обласної філармонії. 

«Музична прогулянка (від українських до зарубіжних композиторів, від пісні до опери) допоможе вам зануритися в різноманіття звуків й відчути легку романтичну атмосферу, а також отримати позитивні емоції та заряд гарного настрою, без чого існування людини було б неповноцінним», – зазначили організатори.

У програмі прозвучать вокальні та камерно-інструментальні твори О. Нижанківського, Н. Нижанківського, І. Майчика, О. Саратського, Ф. Кампана, Р. Шумана, Й. Брамса, Ф. Шопена, К. Сен-Санса, Г. Доніцетті, Л. ван Бетховена, С. Франка, Дж. Россіні, Ж. Массне, Дж. Верді, Ж. Оффенбаха.

До списку новин