загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери, давайте рятувати тролейбуси!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дорогі наші пенсіонери, шановні ветерани!

Ми всі турбуємося про благополуччя нашого міста, про комфортне та щасливе життя кожного рівнянина. Нещодавно з уст рівненських пенсіонерок прозвучала чудова пропозиція, приєднатися до якої пропонуємо всім мешканцям нашого міста.

Переживаючи за безвихідний стан, у якому опинилися наші тролейбусники, жінки резонно зауважили, що можна декількома шляхами посприяти покращенню роботи тролейбусного підприємства. По-перше, звернутися до всіх пенсіонерів міста, щоб вони менше користувалися тролейбусами в час пік, а перенесли свої поїздки на менш завантажені години. По-друге, літні люди мають переконувати своїх дітей та внуків частіше їздити тролейбусами, надаючи їм перевагу перед маршрутними таксі.

Це не тільки зекономить їхні гроші, а й допоможе в цей непростий час вижити тролейбусному парку. Адже людей, які платять за квиток, на багатьох рейсах буває значно менше, ніж тих, хто використовує право на пільговий проїзд. А тролейбусному парку потрібні гроші, щоб вчасно ремонтувати тролейбуси, аби не загинув для тих же пенсіонерів такий зручний і доступний вид транспорту.

Міська рада ветеранів звертається до всіх ветеранів та пенсіонерів Рівного посприяти у впровадженні цієї ініціативи. Ми маємо бути взаємно ввічливими та уважними і розуміти проблеми свого міста.

Борис БОНДАРЕНКО,

голова міської ради ветеранів

P.S. Єдине, що хотілося б додати: наша молодь теж має бути уважною і піклуватися про своїх дідусів та бабусь. Бо нерідко молоді люди ігнорують старших за віком пасажирів і зручно всідаються в той час, як поряд стоять пенсіонери з хворими ногами

До списку новин