загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пам’ятаєте одеського дідуся з українським прапором? Його знайшли і зробили шикарний подарунок!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Світла історія з Одеси

На початку квітня український інтернет «взірвав» старенький патріот з українським прапором, який, ледве пересуваючись, вийшов на акцію в Одесі у підтримку єдності України.

Небайдужі одесити знайшли ветерана Великої Вітчизняної війни. Це - Костянтин Павлович Плотников. 15 квітня у соцмережах кинули заклик на збір коштів на те, аби придбати для «дідуся Коті», як його лагідно називають одесити, електричну коляску-скутер. Знадобився усього день, щоб зібрати необхідну суму – 1400 доларів.

Нещодавно коляску презентували Костянтину Павловичу. Радості ветерана не було меж. «Я в шоці. Ніяк такого не очікував», - зізнався старенький.

десити напередодні Дня Перемоги показали прекрасний приклад, як на ділі підтримати ветеранів Великої Вітчизняної, яких, на жаль, із кожним днем стає усе менше.

//youtu.be/L49KGwkK9II

До списку новин