загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відповідальність за виплату зарплат і пенсій лежить на мерах Донбасу - АП

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В умовах блокування органів влади на території Донбасу держава не зможе виконувати свої зобов'язання перед громадянами в повному обсязі - Пашинський

Українська держава виконала всі зобов'язання перед жителями Донецької та Луганської областей щодо виплати пенсій і заробітних плат, заявив виконуючий обов'язки голови Адміністрації президента Сергій Пашинський на брифінгу в неділю, 11 травня.

"Всі зобов'язання українська держава перед жителями Донецької та Луганської областей виконувала в повному обсязі. Виплачувалися пенсії, виплачувалися дотації шахтарям, виплачувалися зарплати лікарям. У нас немає заборгованості по казначейству перед цими двома областями", - підкреслив Пашинський.

За його словами, в умовах блокування органів влади на території Донецької та Луганської областей держава не зможе виконувати свої зобов'язання перед громадянами в повному обсязі.

"Я попереджаю всіх мерів (Донецької і Луганської областей - ред.) про їх персональну відповідальність за забезпечення функціонування державних інститутів України на території цих двох областей. Вся відповідальність за зрив виплат зарплат і пенсій ляже на плечі керівників, які зараз знаходяться там", - зазначив в.о. глави АПУ.

До списку новин