загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полтавців запрошують навчитися активно релаксувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15-ого травня о 17:30 біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться перший тренінг з практичної психології Відкритого Громадського Університету в Полтаві.

Він буде присвячений темі активної релаксації. Адже у сучасному інформаційному просторі ми поступово втрачаємо відчуття часу, намагаємося якомога більше всього встигнути і, як наслідок, не знаходимо часу для себе. Тому на цьому занятті всі бажаючі будуть вчитись знаходити себе, керувати своїм тілом та позбавлятись втоми. Із собою варто взяти каремат і вдягнути зручний одяг.

Викладачем тренінгу буде магістрантка психологічного факультету ПНПУ Тіна Гашимова. Це заняття відкриває кафедру практичної психології.

Організаторами Відкритого Громадянського Університету у Полтаві стала позапартійна просвіта «ЗЛАМ стереотипів». Він був заснований у cічні 2014 р. на полтавському Євромайдані, й вже там відбувся запуск кафедр, що були пов’язані з історичним та філософським профілем. У лютому 2014 року її засновник, Олександр Коба, брав участь у формуванні концепції відкритої громадської освіти на другому всеукраїнському форумі Євромайданів у Одесі. Після цього запускались вуличні музеї про персоналії української культури, й проводились інтерактивні лекції для студентів.

Наразі, за словами «зламівця», планується системний запуск роботи окремих громадських кафедр, які вестимуть фахівці й просто аматори, котрі хочуть поділитись своїми знаннями з людьми. Зокрема, очікуються такі напрями: «наше минуле: причини сьогодення», «філософія для чайників», «школа громадської журналістики», «стереотипи й архетипи: сучасне суспільство споживацтва», «основи музичної теорії», «аматорська школа гри на гітарі».

Заняття проходитимуть на відкритому повітрі, на виїздах на природу, в аудиторіях університетів.

Принципи Відкритого Громадського Університету, полягають у тому, що він є відкритим для всіх. Викладачем у ньому може стати практично кожен, якщо він знає щось цікаве, чим може поділитись із людьми. Тренінги будуть проходити навіть для одного-двох чоловік, якщо ніхто більше не виявить бажання прийти на анонсоване заняття. Це, на думку «зламівців», навіть створить елітність таких занять, як це є у Західній Європі, коли деякі семінари відвідує не більше п’яти людей. Адже головна мета — поділитись знаннями, для тих, кому вони потрібні.

  • Що? Тренінґ, присвячений активній релаксації.
  • Де? Біля пам’ятника Тарасу Шевченку (перехрестя вулиць Леніна та Конституції).
  • Коли? 15-ого травня о 17:30.
  • Ціна? Вхід вільний

Антон ВАЙСМАН

До списку новин