загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Турчинов ініціює заборону Компартії України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Спікер українського парламенту Олександр Турчинов звернеться до Міністерства юстиції з проханням підготувати документи про заборону Комуністичної партії України (КПУ) через суд за причетність до сепаратистської діяльності.

Про це він заявив сьогодні під час засідання Верховної Ради, повідомляє «Укрінформ».

Він також назвав цинічною брехнею заяву глави КПУ Петра Симоненка про те, що в подіях, які відбулися в Одесі та Маріуполі, винна київська влада.

Раніше, 18 березня 2014 р., у Верховній Раді був зареєстрований законопроект про заборону компартії України в країні, ініційований депутатом фракції «Батьківщина» В'ячеславом Кириленком.

За день до цього лідер Радикальної партії Олег Ляшко зареєстрував у парламенті свій проект постанови, в якому запропонував Генпрокуратурі і Мін'юсту України звернутися до суду щодо заборони діяльності КПУ і Партії регіонів, а також їхніх пропагандистських видань і матеріалів у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації, яку вони підтримують.

Представники ж КПУ вважають, що заборона їхньої партії принесе розкол в українське суспільство і нову хвилю проблем.

До списку новин