загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Влада» самопроголошеної народної республіки відмовляється платити податки і проводити президентські вибори

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Керівництво самопроголошеної Донецької республіки вже робить перші кроки щодо «покращення життя» мешканців регіону. Вже прийнято нову Конституція, за яку проголосувала більшість «депутатів». «Парламент» ДНР нараховує вже аж 150 «депутатів».

Заявлено, що республіка буде парламентською, а кордони її будуть повторювати кордони Донецької області.

Вже створено й «Раду безпеки республіки», основна задача якої – «прибрати окупантів з території республіки».

Крім того, «керівництво» республіки повідомило про те, що на території ДНР не будуть проводитися вибори президента України, бо Україна, буцімто, то вже є сусідня держава.

Цікаві заяви зробив і самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов («в міру» прапорщик на прізвисько Стрілок). Він сказав, що місто перестало відраховувати податки в Київ, гроші йдуть тільки в Пенсійний фонд. В нього є домовленість з банками, що по спеціальним «коридорам» будуть завозитися гроші в Слов’янськ для наповнення банкоматів. Стрілок не відмовляється від діалогу з київською владою, але за умов виведення з території Донецької, Луганської і Харківської областей українських військових частин. А от з Нацгвардією і «Правим сектором» Стрілок воліє розібратися самостійно.

Це одна заява озвучена Сергієм Здрилюком, більш відомим як терорист на прізвисько Абвер. «Народне ополченіє» почне силову операцію, якщо українські військові не залишать «захоплені» блокпости. На все це терорист Абвер дав українським військовим 24 години.

Зранку 15 травня недалеко від Слов’янського заводу комбікормів лунає стрільба, чути вибухи і кулеметні черги.

До списку новин