загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні завершується подання заяв про включення у списки для голосування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні, 19 травня, останній день для подання заяв про включення до списку виборців для голосування на позачергових виборах президента України 25 травня, зокрема для голосування за кордоном, у тому числі на території Росії.

Про це повідомив УНІАН голова закордонної виборчої дільниці при Посольстві України у РФ Віктор Гіржов.

«На закордонній виборчій дільниці виборець, надавши паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний чи службовий паспорт, може особисто до 19 травня включно подати заяву до дільничної виборчої комісії про включення до списку виборців, у тому числі на всіх дільницях, створених на території Росії», - сказав Гіржов.

При цьому він зауважив, що виборча дільниця у Москві працює сьогодні з 12.00 до 20.00 мск.

Гіржов звернув увагу на те, що на виборах 25 травня за кордоном можна проголосувати виключно за закордонним паспортом, відповідно до змін у законодавстві, голосування за внутрішніми паспортами неможливе.

Він наголосив, що в день голосування зміни до уточненого списку виборців на закордонній виборчій дільниці можуть вноситися головою або заступником голови чи секретарем цієї виборчої комісії лише виключно шляхом виправлення неточностей і технічних помилок.

За його словами, взяти участь у позачергових виборах президента України 25 травня зможуть близько 26 тис. громадян України, які стоять на консульському обліку в консульському відділі при посольстві України та понад 500 громадян України, які прибули особисто на дільницю та написали відповідні заяви.

Як повідомляв УНІАН, у Росії на позачергових виборах президента України 25 травня можна буде проголосувати в шести містах – на дільниці при Посольстві України в Москві та на дільницях при генеральних консульствах України у Ростові-на-Дону, Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Єкатеринбурзі і Новосибірську.

Позачергові вибори президента України на закордонних виборчих дільницях, створених при Посольстві України і Генеральних консульствах України у Російській Федерації, відбудуться 25 травня з 8.00 до 20.00 за місцевим часом.

До списку новин