загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Каннах європейці під час переглядів фільмів про Майдан плакали і фотографувалися із шинами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Глядачі не приховували емоцій і плакали

Франція, Канни

Українці довели французів до сліз у Каннах. Учора на Каннському кінофестивалі показали 5 документальних стрічок про Майдан, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Серед них - стрічку "1+1 Продакшн" та об'єднання "Вавилон-13" під назвою "Небесна сотня", а також фільми "Кіно громадянських протестів", "Чорна книга Майдану", "Київ. Війна на Інститутській, "Жінки Майдану".

Європейці, здебільшого французи, під час переглядів не приховували сліз і на знак солідарності з Україною малювали на обличчях синьо-жовті прапори, фотографувалися з покришками, пов'язували євромайданівські стрічки

До списку новин