загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Позбуваємося від неприємних запахів на кухні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Добрими помічниками в цьому будуть найпростіші продукти, наявні під рукою у кожної господині. Корисні поради з видалення неприємних запахів: Для видалення неприємних запахів на кухні (в тому числі і специфічного рибного аромату) потрібно додати 3-4 столові ложки оцту на літр води і прокип'ятити цей розчин у відкритій посуді протягом 5-10 хвилин, після чого провітрити приміщення. Також можна спалити на плиті скоринку лимона або апельсина.

Можна підсмажити на сковорідці кавові зерна, їх аромат витіснить неприємні запахи. Усунути в кухні неприємний запах капусти під час варіння допоможе змочений в оцті полотняний рушник, покладене на кришку каструлі. Також можна покласти в каструлю хлібний м'якуш, загорнутий у чисту серветку, або додати трохи цукру.

Для видалення неприємних запахів у холодильнику можна поставити на полиці невеликі ємності, наповнені питною содою або раскрошенным дерев'яним (або активованим) вугіллям. Вони чудово вбирають запахи протягом 2-3 місяців. Потім наповнювач слід поміняти.

Можна розкласти по полицях нарізаний на дрібні шматочки, чорний хліб. Запах зникне через добу.

Скоринки лимона також знищують неприємний запах в холодильнику.

Від неприємного запаху у термосі можна позбутися, прополоскавши його водою з оцтом (1 ч. л. на склянку води). Можна всипати в термос 2 ложки рису, залити теплою водою і, закривши, кілька разів струснути, потім вимити гарячою водою.

Видалити запах цибулі з металевого посуду і столових приладів можна, якщо протерти їх сухою кухонною сіллю.

Оброблену на шматочки рибу можна збризнути слабким розчином оцту або соком лимона - це зніме специфічний запах.

Щоб знищити запах риби, цибулі або часнику, залишається на руках після контакту з цими продуктами, потрібно натерти руки вологою сіллю і , після цього, вимити їх теплою водою.

Позбутися від оселедцевого запаху на руках або посуді можна з допомогою столової ложки оцту, розчиненої в літрі води.

Необхідно регулярно виносити харчові відходи, тримати відро для сміття закритим, а також періодично збризкувати його оцтовим розчином.

Сподіваюся, що ці поради допомогли відповісти на питання: Як позбутися від неприємних запахів на кухні? Візьміть на замітку і самі вирішуйте, яким запахів місце на Вашій кухні, а яким - ні.

До списку новин