загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Завтра у Києві – І Всеукраїнський з’їзд вимушених переселенців з Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Завтра, 23 травня, в Києві у Культурно-мистецькому центрі Національного університету «Києво-Могилянська академія», вул. Іллінська, 9, 3-й поверх (ст. м. «Контрактова площа») відбудеться І Всеукраїнський з’їзд вимушених переселенців з Криму.

Про це ІА ZIK повідомили організатори з’їзду.

В заході візьмуть участь представники громадських організацій, котрі опікуються проблемами переселенців з Криму, та делегати від осередків компактного проживання переселенців.

Метою з’їзду є розробка пропозицій для органів центральної влади та місцевого самоврядування України, міжнародних організацій щодо вирішення проблем вимушених переселенців з Криму та консолідація зусиль кримчан, які були змушені виїхати на материкову частину країни. На з’їзді працюватиме кілька робочих груп, присвячених юридичним, економічним, соціальним проблемам переселенців. Участь у робочих групах візьмуть делегати від громадських організацій, фондів та ініціативних груп, які займаються вирішенням проблем вимушених переселенців, а також представники громад кримських переселенців, які компактно проживають на території материкової України. Також до участі у заході запрошені народні депутати України, представники органів виконавчої влади та органів самоврядування.

До організаційного комітету з’їзду входять представники громадських організацій «Союз вимушених переселенців», «Український дім», «Альменда», ініціативних груп «Кримська діаспора», «КримSOS» і «Кримська хвиля», благодійних фондів «Біженці з Криму», «Кримські біженці», «Український Крим», місць компактного проживання вимушених переселенців та інших структур.

Реєстрація делегатів та учасників з’їзду: 10:00 – 11:00.

Робота з’їзду: 11:00 – 18:30.

До списку новин