загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна просить терміново скликати засідання Ради безпеки ООН – Яценюк

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Офіційний Київ звернувся до ООН із проханням у найкоротші терміни скликати засідання Ради безпеки Організації Обєднаних Націй щодо ситуації в Україні, заявив премєр-міністр Арсеній Яценюк.

«Ми надамо докази того, що саме з російського боку чиняться спроби ескалації конфлікту, кровопролиття, захоплення українських прикордонних пунктів і зриву президентських виборів», – сказав він у четвер під час відвідування військової частини неподалік Києва.

За словами Яценюка, у ніч на четвер бойовики з Росії вчинили вже четверту спробу прорватися через державний кордон України.

«Саме з боку Російської Федерації три «КамАЗи» в ескорті автомобіля «Нива» намагалися прорвати державний кордон України. Українські прикордонники відбили спробу і негайно закликали Федеральну прикордонну службу Росії з відповідною вимогою забезпечити порядок із російського боку», – сказав прем’єр.

За його словами, заяви Росії про відведення військ від українських кордонів «є блефом, оскільки навіть якщо війська відходять, то при прямому сприянні російської влади здійснюються прориви державного кордону України озброєними терористами, яких готують на території Росії».

Яценюк наголосив, що правоохоронні органи і Служба безпеки України отримали беззаперечні докази наявності в Росії на базі військових баз центрів підготовки диверсантів і терористів, які потім приїжджають в Україну.

Минулої ночі на території Луганської і Донецької областей бойовики намагалися прорвати блокпости українських силовиків. Внаслідок цього, за даними заступника секретаря РНБО Вікторії Сюмар, загинули щонайменше 13 силовиків, понад 20 – поранені. Про втрати з боку бойовиків нараз невідомо.

https://www.youtube.com/watch?v=ACILhiy4x4Y

До списку новин