загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Державним службовцям, ученим і прокурорам урізали пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Починаючи з травня пенсії державним службовцям, у тому числі й народним депутатам, науковим працівникам, прокурорам призначатимуть із розрахунку 70 % від заробітної плати, а не 80 %, як було раніше. Про це повідомила заступник голови правління Пенсійного фонду України Валентина Никитенко на брифінгу в четвер, передає кореспондент Укрінформу.

«Із 1 травня при зверненні про призначення пенсій державним службовцям, науковцям, прокурорам, народним депутатам розмір пенсії призначається у розрахунку 70 % від отримуваної ними заробітної плати», — сказала вона.

Крім того, за її словами, цим категоріям населення також припинять видавати одноразову виплату у розмірі 10 пенсій, тоді як для учителів і лікаріів за умов наявності у жінок 30 років, а в чоловіків 35 років стажу роботи в державних чи комунальних закладах освіти або охорони здоров'я, цю норму збережено.

До списку новин