загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Путін вже лякає Європу газопроводом в обхід ЄС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Росія налаштована реалізовувати проекти "Північний потік" та "Південний потік", але, якщо Євросоюз перешкоджатиме реалізації останнього, РФ розгляне інші варіанти прокладання газопроводу через країни, що не входять до ЄС, заявив президент Росії Володимир Путін.

"Якщо у нас і далі будуть якісь проблеми ще щодо "Південного потоку", - а Брюссель нам постійно палиці в колеса вставляє за цим проектом, - ми розглянемо й інші варіанти - через країни, які не входять до Євросоюзу. Просто Євросоюз отримає ще одну транзитну країну. Навіщо вони це роблять, ці брюссельці, я не розумію. Але ми налаштовані, якщо нам не завадять, реалізовувати ці проекти - і "Південний потік", і "Північний", - сказав Путін на зустрічі з керівниками світових інформагентств.

Путін зазначив, що влада Євросоюзу не дозволяє повністю використовувати потужності газопроводу Opal, що з'єднує "Північний потік" з існуючими газотранспортними мережами. Росія та Німеччина намагаються домогтися для Opal винятків з норм третього енергопакету ЄС, який дозволяє "Газпрому" заповнювати трубу не більш ніж наполовину. 

"Лише 50% потужності дають використовувати. Чому? Нісенітниця якась. Це маячня. Ми вклали мільярди доларів у будівництво, підвели ресурси на територію Німеччини, а самою територією можемо провести лише 50%", - сказав Путін, зазначивши, що дуже важко працювати в таких умовах. "Але ми будемо продовжувати зусилля, будемо продовжувати домовлятися з нашими партнерами", - сказав він.

До списку новин