загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко обіцяє повертати українських заробітчан додому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Петро Порошенко, який перемагає у президентських перегонах за попередніми результатами виборів, пообіцяв повертати українських заробітчан додому.

Про це Порошенко сказав під час брифінгу у Києві, інформує VIDIA.

Зокрема, Порошенко заявив, що модернізація економіки та поліпшення інвестиційного клімату, а відтак і створення нових робочих місць, допоможуть повернути українських заробітчан до України. Це є одним із перших пріоритетів діяльності нової влади, сказав Порошенко.

Для тих, хто вирішить залишитися працювати за кордоном, Порошенко пообіцяв працювати  над підвищенням соціального захисту. Зокрема, це стосується легалізації заробітчан, визнання українських документів, рівня пенсійного забезпечення.

Порошенко також подякував українцям за кордоном за участь у виборах та виявлення своєї громадянської позиції.

“Дорогі українці за кордоном, український президент, українська влада і Україна вдячна вам і чекає вас додому”, – сказав Порошенко.

Христина Бондарєва

До списку новин