загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МЗС вручило ноту протесту Росії через порушення українського кордону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство закордонних справ України викликано радника-посланника посольства Росії в Україні Андрія Воробйова та вручило йому ноту протесту, у зв’язку з черговим порушенням українського кордону з боку Росії групою бойовиків.

Про це йдеться у повідомленні МЗС України.

"Українська сторона висловила рішучий протест з огляду на бездіяльність російських державних органів, зокрема прикордонної служби федеральної служби безпеки. Такі дії є грубим порушенням норм Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією 1997 року, Статуту ООН, Резолюції Генеральної Асамблеї ООН, а також Женевських домовленостей від 17 квітня цього року", – сказано в повідомленні. 

За інформацією Державної прикордонної служби України, у ніч на 27 травня кілька вантажівок, легковиків та мікроавтобусів з Росії незаконно перетнули державний кордон України. За даними прикордонників, це сталося на ділянці, за яку відповідає відділ прикордонної служби "Бірюкове" Луганського загону. Ідеться про район населеного пункту Астахове Свердловського району Луганщини.

До списку новин